Om Oss

Välkommen till Installera värmepumpar

Detta är en sida skapad för dig som funderar på att installera en ny värmepump eller vill läsa på vad det kan betyda för dig, din budget och ditt hus att investera i en ny värmepump. På sidan kan du läsa mer om olika sorters värmepumpar och hur de skiljer sig i installation, pris och besparing. Vårt stora fokus ligger naturligtvis på just själva installationen av värmepumpen och här finns exempelvis uppgifter om regler, tillstånd och garantier.

Syftet med vår sida är att samla all den praktiska information, som du behöver under ett tak. Du ska lätt kunna hitta den information du behöver för att fatta ett välgrundat beslut oavsett om du har frågor om installation, ROT-avdrag eller vad som är det bästa alternativet för ditt hus.

Vi som skapat sidan är Polarpumpen AB. Vi har 14 års erfarenhet av värmepumpar och värmepumpsinstallationer. Om du har frågor, vill köpa en värmepump eller få offert på värmepump så kan du fylla i vårt kontaktformulär så hör vi av oss. Du kan också kontakta oss på 0770-777 600.


(Lämna tom)