Återförsäljare av värmepumpar

Till återförsäljaren/grossisten Polarpumpen!

När du ska köpa värmepump och installation, är valet av återförsäljare mycket viktigt. Du vill ha en återförsäljare som du kan lita på, men samtidigt vill du gärna få ett bra pris.

Vilken återförsäljare ska jag välja?

Det är viktigt att installationen av värmepumpen sker av en installatör som finns tillgänglig i ditt närområde ifall något skulle hände. Samtidigt kan det vara smart att välja en stor och välkänd återförsäljare framför en liten som ligger närmre. Hos en stor återförsäljare kan du känna dig tryggare i de garantier som ges. De flesta stora återförsäljarna samarbetar med installatörer över hela landet och kontakter helt enkelt en installatör nära dig.

Panasonic värmepump - innedel

Köp värmepump och installation samtidigt

Det är en stor fördel att köpa både värmepump och installation från samma ställe. Då vet du att allt blir gjort och om något går fel har du bara ett ställe att vända dig till. Många stora återförsäljare säljer både värmepumpar och erbjuder installation, oavsett var du bor i landet.

Köp värmepump på Internet

Väljer du dessutom en återförsäljare på internet, så får du garanterat lägre pris än i butik. Företag som säljer värmepumpar på Internet kan hålla betydligt lägre priser än företag med dyra butiker. Samtidigt kan även webbutiker ofta erbjuda installation och även installationen är ofta billigare.

Du kan hitta billiga värmepumpar och installation hos Polarpumpen. Ring oss på 0770 - 777 600.