Kyltekniker sökes

Polarpumpen söker kyltekniker! Vi säljer helt enkelt så många värmepumpar, att våra kyltekniker har svårt att hinna med att installera alla. Därför skulle vi vilja utöka vårt kontaktnät med fler värmepumpsinstallatörer.

Kontakta oss!

Är du kyltekniker eller kylmontör? Är du intresserad av att samarbeta med oss på Polarpumpen?

  • Fyll i vårt kontaktformulär! Vi hör av oss så snart som möjligt, för att diskutera ett eventuellt framtida samarbete runt värmepumpsinstallationer.
  • Ring till oss! Du kan också ringa till oss direkt på 0770-777 600.

Samarbete med kylfirmor

Vi söker främst samarbete med ackrediterade kylfirmor, som vi kan kontraktera för installationer. Har du en kylfirma? Vill du få mer att göra? Tveka inte, utan hör av dig till oss!

Kyltekniker sökes i hela Sverige

Vi säljer värmepumpar till privatpersoner och företag över hela Sverige. Därför vill vi gärna ha fler samarbetspartners över hela landet. Det spelar ingen roll om ditt företag utgår ifrån Luleå, Stockholm, Karlskrona eller Mora - vi är intresserade av att samarbeta med dig. Oavsett om du bor i Norrland eller Skåne, kan det vara aktuellt med ett samarbete runt värmepumpsinstallationer.

Just nu - kyltekniker till Göteborg och Bohuslän

Just nu har vi ett extra stort behov av fler kyltekniker i Göteborg och Bohuslän. Så om du har en kylfirma som utgår från orter så som Uddevalla, Trollhättan, Vänersborg, Strömstad, Kungälv, Stenungsund, Ljungskile, Lysekil, Mölndal, Sotenäs eller kanske på Tjörn eller Orust - vill vi gärna komma i kontakt med dig och diskutera ett framtida samarbete.

Olika sorters luftvärmepumpar

Värmepumparna som ska installeras är av olika sorter. Vi säljer både luft/luftvärmepumpar, luft/vattenvärmepumpar och frånluftsvärmepumpar. Vi säljer också ett stort antal olika märken. 

Om Polarpumpen

Polarpumpen är störst i Norden på värmepumpar på Internet. Vi har lång erfarenhet av både värmepumpar och värmepumpsinstallationer. Ta chansen och samarbeta med Nordens största e-butik för värmepumpar!

Läs mer på Polarpumpens hemsida